Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Sopot, Karlikowska - 2 minuty do plaży

Adres obiektu Karlikowska 13, 81-732 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Paweł
Dodano: 2015-08-20
Pobyt od: 2015-08-31 do 2015-08-08 IP: xx.18.110.154
 
 
  

Z pełną odpowiedzialnością polecam apartament , bardzo miła właścicielka , lokalizacja super , bardzo blisko plaży , wyposażony praktycznie we wszystko co potrzebne ,piękne widoki , spokój a równocześnie blisko wszędzie ,naprawdę mozna wspaniale wypocząć ,chętnie tutaj wrócimy!!!jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam !


 
 

Darek
Dodano: 2014-08-20
Pobyt od: 2014-07-13 do 2014-07-18
 
 
   

Z pełną świadomością mogę polecić mieszkanko ,łóżka i pościele bardzo wygodne i świeżutkie, internet na kablu ale śmiga że hej .....2 dni gotowaliśmy obiady w mieszkaniu, było wszystko co potrzebne. super lokalizacja , alkoholowy 24h-50m (ceny przyzwoite), biedronka lidl ok 200m , plaza ok 150m,czyli wszędzie blisko. Tylko wypoczywać !!!!!!!!! :)


Darek - opinia o obiekcie Sopot, Karlikowska - 2 minuty do plaży
 
 

Marzena
Dodano: 2012-09-16
Pobyt od: 2012-09-06 do 2012-09-12
 
 
  

Gorąco polecam apartament w super lokalizacji z cudownym widokiem z XI piętra na panoramę Sopotu! Mieszkanko posiada niesamowity klimat i nastrój co w pełni sprzyja wypoczynkowi :) Dziękuję


 
Danuta
Dodano: 2010-05-09
 

Bardzo fajny apartament i miła właścicielka. Gorąco polecamy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu jak i z lokalizacji mieszkania. Byliśmy z pięcioletnią dwnuczką, którą ucieszyły czekające na nią w chwilach niepogody zabawki i książki. Dziękujemy.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie